EU pályázat

Kedvezményezett neve: KUTI MÉLYÉPÍTŐ Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: „Technológiai fejlesztés a KUTI Mélyépítő Kft.-nél”

A szerződött támogatás összege: 9 913 292 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 69,99 %

A projekt tényleges befejezési dátuma: 2021. november 09.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-01995

  

A KUTI MÉLYÉPÍTŐ Kft. 2010-ben alakult mikrovállalkozás, fő tevékenységi körei: építési terület előkészítése, bontás, egyéb speciális szaképítés, út, autópálya építése, talajmintavétel, próbafúrás, épületépítési projekt szervezése, gépjárműjavítás, -karbantartás, stb. A fenti tevékenységek a mindennapokban, a gyakorlatban a családi lakóházak, társasházak illetve csarnoképítések kivitelezése, továbbá a cég speciális szakterülete a földmunkagéppel végzett kútalapozás. A fő profil mellett alapásás, pincetömb kiemelés, tereprendezés, épületbontás, betontörés, ömlesztett árú (homok, kavics, murva) szállítás gépi földmunkákkal is foglalkoznak.

A korszerű szolgáltatásnyújtást kiemelten fontos, melynek akadályozó tényezője a megfelelő eszközök hiánya. Ezt orvosolja a pályázat keretében végrehajtott beszerzés. Ezzel leküzdhetők a hátrányok a versenytársakkal szemben. Az előző pontban részletezett tevékenységek magas színvonalú biztosítása érdekében a folyamatos szakmai fejlődés mellett szükséges az eszközpark állandó bővítése is. Az eszközök nem csak műszakilag javulnak, elhasználódnak el, de fontos, hogy a vállalkozás jelentős figyelemmel legyen a kor változó elvárásaira, hogy minden felmerülő igényt teljesíthessenek. A vállalkozás jövőjét a megrendelések száma jelentősen befolyásolja, amely a nyújtott szolgálatás minőségétől függ, így a cég működésének alapfeltétele ennek fenntartása és a folyamatos fejlődés. Az újonnan beszerzett eszköz ezt segíti elérni és biztosítja a vállalkozás hosszú távú fenntarthatóságát, a munkahelyek megőrzését. Funkciója és széleskörű felhasználhatósága miatt 1 db 350 m2-es DOKAFLEX 20 típusú födém zsalurendszert választottunk a jelentkező feladatok magas színvonalú teljesíthetősége céljából. Mivel szeretnénk a vállalkozás komplex fejlesztését elérni, így a projekt keretében az értékesítési és adminisztrációs feladatok mobil elvégezhetőségéhez 1 db DELL INSPIRON 3501 LAPTOP beszerzését irányoztuk elő. A szervezetfejlesztés szintén célunk, így munkavállalóink tervezetten részt vesznek minősített informatikai képzésben is, amely a dolgozók kompetenciáit igyekszik fejleszteni. A fejlesztések révén magasabb színvonalú munkavégzés

lehetősége teremtődik meg, nő a munkavállalók felkészültsége, ezáltal további keresletnövekedést, árbevételnövekedést prognosztizálhatunk, a vállalkozás munkahelymegtartó képessége erősödik.